Eksamen avlyst

2 days ago25 under 25. Eksamen vert avlyst for tredje skuleår på rad.


Kvinne 47 Grat Over Gammel Bil Les Den Sterke Historien Kvinne

Heile kull står no utan praktisk erfaring med eksamen.

. Både i 2020 og i fjor ble alle skriftlige og muntlige eksamener på disse trinnene avlyst på grunn av koronapandemien. For tredje gang har Utdanningsdirektoratet altså landet på at det er riktigst å avlyse. Selv om det er mange argumenter for å avlyse eksamen er det også argumenter for å gjennomføre.

Media diskuterer frem og tilbake hva som er best for oss ungdommer. Det er regjeringen som bestemmer om eksamen blir avlyst eller ikke. Tore Kristiansen VG.

Eksamen er òg ei viktig førebuing til kva som møter elevane i vidare studiar. Klasse avlyst på grunn av koronapandemien. Dette har derfor vært en krevende vurdering å gjøre sier direktør Hege Nilssen i Utdanningsdirektoratet i en pressemelding.

1 day agoMelby er bekymret for følgene av at årets russ kan gå gjennom hele videregående skole uten å ha hatt eksamen. Det er skadeleg for elevane som mister sin einaste eksterne vurderinga av skulearbeidet deira. Debatten om eksamen bør avlyses eller gjennomføres er her i år som i fjor og året før.

Kunnskapsministeren sier det er viktig å få et godt beslutningsgrunnlag. I fjor og året før ble alle skriftlige og muntlige eksamener på videregående skole og 10. Mange elever mener eksamen i år også bør bli avlyst og viser til hjemmeskole koronakarantene og ulike tiltaksnivå som flere elever mener har ført til ufullstendig skolegang.


Pin Pa Blogg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel